Mireia Mollà: “Per a l’Ajuntament és imprescindible donar suport a la magrana mollar d’Elx, ja que és la marca d’identitat del Camp d’Elx”
La regidora de Turisme, juntament amb el regidor de Medi Ambient, Antonio García, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, participa en el tall de la primera magrana mollar de la temporada amb el cuiner Albert Adrià com a padrí
La regidora de Turisme, Mireia Mollà, juntament amb els regidors de Medi Ambient, Antonio García, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, han assistit al tall de la primera magrana mollar que s’ha realitzat a la Baia. El padrí de l’acte ha sigut el cuiner Albert Adrià i també han acudit el president de la Denominació d’Origen, Francisco Oliva; el secretari autonòmic d’Agricultura de la Generalitat Valenciana, Francisco Rodríguez Mulero; el diputat de Foment de la Diputació d’Alacant, Sebastián Cañadas; i la xef il·licitana Susi Díaz.
“Sabeu que per a l’Ajuntament d’Elx és important i imprescindible donar suport a la magrana mollar d’Elx. És una marca d’identitat del Camp d’Elx, nostre segon parc empresarial, que a més està molt lligat a valors culturals i històrics que cal posar en valor”, ha explicat la regidora de Turisme, Mireia Mollà.
Així mateix, Mollà ha assenyalat que és una Denominació d’Origen molt jove, “però els agricultors que fan aquesta magrana mollar s’han mogut més que mai i lògicament, amb el suport de l’Ajuntament d’Elx que ha estat ací present, s’ha promocionat aquest producte gastronòmic excel·lent, per a posar en valor la terra que el cultiva, en aquest cas, Elx, i els 40 municipis que formen part de la Denominació d’Origen de la magrana”, ha assenyalat Mollà.
Francisco Oliva, president de la Denominació d’Origen, ha assenyalat que enguany la producció de magrana augmentarà prop d’un 5%, la qual cosa suposa prop de 42 tones de magrana mollar cultivades en els 40 municipis que conformen la Denominació d’Origen.