L’objectiu d’aquest curs és aprendre, practicar i divertir-se a més de perdre-li la por a cuinar mentre elabores plats senzills i els participants adquireixen seguretat en la cuina.
Al llarg de 4 sessions setmanals de 5 hores de durada els participants aniran practicant tècniques i trucs imprescindibles. Aprendran a cuinar plats prou econòmics i senzills perquè tots puguen replicar-los a casa i al seu torn, amb l’addició d’altres senzills ingredients, poder crear altres plats i així ser capaços de tindre un ventall de possibilitats (uns 40 plats) que farà que la rutina diària de fer el menjar es convertisca en tota una experiència.
Tots els plats seran tan senzills d’elaborar que fins i tot els menys capacitats per a la cuina perden la por. Totes les elaboracions seran sanes, nutritives i delicioses.
Són classes totalment participatives perquè es vagen soltant en la cuina sense adonar-se. En cada sessió s’aprendrà a cuinar un mínim de quatre plats que es degustaran després de cada sessió.
SESSIONS:
2 febrer.- Entrants
9 de febrer.- Primers plats
16 de febrer.- Segons plats
23 de febrer.- Postres
Elaboració de quatre receptes completes per sessió, més formació sobre possibles variacions de cada recepta, amb la qual cosa l’alumne obtindrà un total aproximat de 40 receptes.
Docent: Just M. del Amo
Durada: 20 hores (4 sessions de 5 hores, de 9.30 a 14.30h)
Participants: Màxim 20 persones de 14 a 35 anys
Dates: Dissabtes 2, 9, 16 i 23 de febrer
Quota de participació: 20 € per participant
Lloc: Escola Municipal d’Hostaleria d’Elx, carrer Cauce 9
INSCRIPCIONS a través DEL CORREU
escuela.hosteleria@elx.es