A causa del gran èxit d’acolliment entre els més xicotets/es dels tallers de cuina nadalenca, des de la Regidoria de Promoció Econòmica es tornen a organitzar noves activitats infantils a l’Escola Municipal d’Hostaleria, de caràcter gratuït, els diumenges al matí.
Els dos primers que es posen en marxa els dies 17 i 24 de febrer estan pràcticament complets, amb els participants que van quedar en llista de reserva per Nadal, els quals tenien prioritat. No obstant això, es té previst continuar organitzant-los al març, per la qual cosa s’obri el termini perquè qualsevol interessat puga optar a una plaça per al següent, que tindrà lloc el 3 de març, mitjançant un correu a escuela.hosteleria@elche.es, els informarem de com dur a terme la inscripció.
Els tallers es dirigeixen a xiquets de 8 a 12 anys (màxim 12 per taller). Aprendran processos de preparació, cuinat, neteja, treball en equip i col·laboració. Treballaran amb ajuda, però seran autònoms, excepte en operacions de risc com enfornat i cocció. Després de l’elaboració dels plats, en els quals s’inclouen sempre fruites i verdures, s’en farà la degustació.
Menú:
- Tomata gratinada.
- Rosetes de coliflor.
- Pizza de tonyina i béicon (elaboració de pasta inclosa).
- Pastís de xocolate i galetes.
- Pomes de fira (caramel·litzades).
Data: diumenge 3 de març de 2019
Horari: 10.00 a 14.00 h
Lloc: Escola Municipal d’Hostaleria d’Elx