El Martínez Valero s’omplirà de vida, el divendres 26 d’abril, de la mà de l’obra social cableworld

El Martínez Valero s’omplirà de vida, el divendres 26 d’abril, de la mà de l’obra social cableworld

L’Elx CF, en unió amb l’obra social cableworld i el Centre de Transfusió d’Alacant, estan organitzant una gran festa de la solidaritat

Les persones que ho desitgen podran  donar sang i aprofitar l’ocasió per a inscriure’s com a donants de medul·la òssia

 

Podran celebrar el seu gran gest amb un diploma que se’ls entregarà envoltats per la grandiositat de l’interior de l’Estadi en un photocall molt especial. Com a colofó, totes les persones rebran com a agraïment dues entrades gratis per al partit ELX CF- RAYO MAJADAHONDA.

La festa de la solidaritat, que tindrà lloc el dia 26 d’abril, obrirà les seues portes a partir de les 9.30h de forma ininterrompuda fins a les 20.30h del mateix dia.

A més, s’estan preparant diverses actuacions per a entretindre totes les persones assistents a l’esdeveniment, així com també una ludoteca per a aquelles que acudisquen acompanyades per xiquets i xiquetes.

Aquestes festes, que l’obra social cableworld ha organitzat des de 2015, són una gran oportunitat per a aquelles persones que desitgen donar sang per primera vegada, ja que l’ambient és molt propici perquè l’experiència siga molt satisfactòria. A més, l’obra social cableworld realitza una labor divulgativa de la donació de medul·la òssia a través de vídeos i cartelleria.

Per a més informació entra en:

http://www.obrasocialcableworld.es/dona-vida-2/

https://youtu.be/QlsTCSCHCPs