El Ple Municipal de Persones Majors, compromés amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides

El Ple Municipal de Persones Majors, compromés amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides

El regidor, Carlos Sánchez, ha destacat que el futur de la humanitat són els majors, ja que són els més indicats per a resoldre conflictes

 

El regidor de Polítiques per a Majors, Carlos Sánchez, ha presidit el Ple Municipal de Persones Majors, en el qual s’ha abordat el funcionament i  les activitats del Centre Especial d’Atenció al Major (CEAM) d’Elx i el seu ferm compromís amb els 17 punts de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible. Així mateix, s’ha parlat d’igualtat i qualitat de vida en les persones majors.

El regidor ha destacat que el futur de la humanitat són els majors, ja que ells són els més indicats per a resoldre conflictes “mitjançant reflexió”, i ha detallat els gestos i les idees necessàries en les polítiques per a majors, com reiterar que “sense ells no hi ha futur”, l’anomenat “apoderament senil”, la necessitat de la conciliació familiar i comptar amb un dia propi de reconeixement; a més d’accions d’inclusió digital, una fira de majors i que la publicitat els visibilitze, entre altres propostes.

“Ha sigut un plaer veure el Saló de Plens completament ple”, ha manifestat Sánchez, i ha cridat a reivindicar els cabells blancs, la maduresa, l’edat i la saviesa sense complexos i d’una forma moderna. “Són ‘viejennials’, orgullosos d’això i que reclamen el seu lloc en la societat”.