Lliurament de la recaptació amb èxit a través del Dorsal Solidari de la 47 Mitja Marató d’Elx

Lliurament de la recaptació amb èxit a través del Dorsal Solidari de la 47 Mitja Marató d’Elx

L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, han entregat la recaptació amb èxit a través del Dorsal Solidari de la 47 Mitja Marató d’Elx. En total, 2.457 euros que han sigut destinats a la Fundació Payasospital

 

“La nostra Mitja Marató significa dues coses: esport i solidaritat, que és el que estem fent ací. Estem reconeixent el mèrit de tots els i les esportistes que han participat, de tots el personal voluntari que s’ha implicat, del club Decatlon que impulsa aquest esdeveniment… Al mateix temps, la prova té un altre component solidari. En aquest cas es tracta del xec solidari que entregarem a l’entitat Payasospital que compleix una tasca importantíssima com és arrancar un somriure als xiquets quan passen per moments difícils”, ha explicat l’alcalde.

Per part seua, Pareja ha destacat la importància del treball realitzat per tots els que han col·laborat en l’organització de la Mitja Marató, cas de l’associació “Donar, rebre i estimar” que ha aconseguit recaptar una tona d’aliments per a persones amb dificultats.

Durant l’acte s’ha procedit també a entregar els premis als xiquets i xiquetes del concurs “Pintailusiones” que han sigut per a Eloy Roselló, Alexia Gámez i Daniela Candela.