Comença la comercialització dels habitatges del bloc 2 del barri de Sant Antoni

Comença la comercialització dels habitatges del bloc 2 del barri de Sant Antoni

La Junta de Govern celebrada aquest divendres ha aprovat els plecs de condicions per a la comercialització i adjudicació de 120 habitatges i 88 places de garatge corresponents a l’edifici 2 de l’ARRU del barri de Sant Antoni.

Així ho ha explicat la portaveu en funcions de l’Equip de Govern, Patrícia Macià, qui ha recordat que es tracta de 120 habitatges, 88 places de garatge i dos locals de planta baixa.

“Es tracta de fer una valoració inicial dels habitatges i una taxació dels pisos. Les sol·licituds s’han de presentar en Pimesa en el termini de dos mesos i mig a partir de la publicació de les bases”, ha explicat la regidora, qui ha afegit que la forma de pagament pot ser al comptat o ajornat.

Els habitatges que ara es comercialitzen estan destinats als veïns i a les veïnes dels edificis 11, 12, 13 i 14 del barri. “Cal recordar que les persones que finalment adquirisquen un d’aquests habitatges no podran revendre’l en el termini de deu anys”, ha indicat Macià, qui ha aclarit que el procés de comercialització serà similar al realitzat amb el bloc u.

MÉS INFORMACIÓ