El CEIP Marià Benlliure organitza un ‘flashmob’ pel Dia Internacional de la Dansa

El CEIP Marià Benlliure organitza un ‘flashmob’ pel Dia Internacional de la Dansa

El centre celebra una nova edició de la multitudinària coreografia, en la qual més de 500 persones han demostrat que la integració social, a través del ball i la cultura, és possible

 

L’alcalde, Carlos González, i la regidora d’Educació, Patrícia Macià, han assistit a la nova edició del flashmob organitzat pel CEIP Marià Benlliure amb motiu del Dia Internacional de la Dansa 2019. Tots dos han observat les coreografies, al so de la música, executades per més de mig miler d’estudiants, pares i professors.

En la performance, que ha tingut lloc en l’espai públic pròxim a l’inici del carrer Pere Joan Perpinyà, han concorregut, així mateix, membres de les comunitats educatives del CEIP L’Alcúdia, de les aules específiques del CEIP Jaume I i IES Nit de l’Albà, de l’Escola ARTS i de Magisteri del CEU.

La direcció del Marià Benlliure ha declarat que, l’objectiu d’aquest flashmob, a part de celebrar l’efemèride internacional, és utilitzar la dansa com a vehicle de promoció per a la integració social i demostrar que totes les persones som iguals i posseïm les mateixes capacitats.