El centre de la UNED d’Elx clausura els cursos per a majors de 55 anys amb l’entrega de diplomes

El centre de la UNED d’Elx clausura els cursos per a majors de 55 anys amb l’entrega de diplomes

La Universitat Oberta ha impartit des de Dret fins a Periodisme o Música a un total de 189 alumnes, el major nombre registrat en les seues 17 edicions

“Vull expressar la meua voluntat com a alcalde de la ciutat de seguir col·laborant amb tots els projectes i iniciatives de la UNED”, ha manifestat Carlos González

 

El saló d’actes de la seu de la UNED a Elx ha sigut escenari durant la vesprada d’aquest dijous, 30 de maig, de l’acte de clausura dels cursos de la Universitat Oberta per a majors de 55 anys amb el lliurament de diplomes als alumnes per part de l’alcalde de la ciutat i president de la Junta Rectora, Carlos González; el director i el subdirector del centre, José Ruiz i José Brotons, respectivament; i la regidora de Cultura i Educació, Patrícia Macià.

Aquest curs s’han matriculat 189 alumnes, el nombre més alt de les 17 edicions de l’Aula Oberta, segons les dades de la memòria oferits pel subdirector del centre universitari. Els cursos d’enguany acadèmic acabat de finalitzar han abordat des de temes de Dret fins a Història Contemporània, Música, Periodisme o la Cultura mil·lenària xinesa.

“La Universitat Oberta té gran importància com a espai per a la convivència. Ací s’aprén, però també es conviu, es comparteixen bons moments i coneixements, una cosa realment important per a les vostres vides i per a la vida a la ciutat perquè la convivència ens enriqueix i també ens converteix en millors ciutadans”, ha assenyalat l’alcalde durant el seu discurs de clausura.

“Vull expressar la meua voluntat com a alcalde de la ciutat de continuar col·laborant amb la UNED d’Elx, amb tots els seus projectes i iniciatives i amb la Universitat Oberta, molt important tant des del punt de vista individual com col·lectiu”, ha dit González.

Per la seua part, el director del centre associat ha assenyalat que “donar resposta a la demanda de formació de col·lectius com les persones majors no és una opció, és una obligació que tenim com a universitat. La universitat de majors propicia un enriquidor debat i facilita les relacions entre els membres d’un col·lectiu que reivindica el seu protagonisme en la societat, a més de complir el desig dels qui no van tindre l’oportunitat d’accedir a una formació acadèmica en el seu moment”.