L’Ajuntament rep a les joves campiones d’Espanya del club d’Handbol Elx

L’Ajuntament rep a les joves campiones d’Espanya del club d’Handbol Elx

Van aconseguir la victòria el passat cap de setmana, en el torneig de caràcter nacional celebrat a la ciutat de Vigo.

 

El Saló de Plens del Consistori il·licità ha rebut les campiones d’Espanya del club d’Handbol Elx Grup ASSA de la categoria juvenil. L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’esports, Jesús Pareja, han dedicat unes paraules honorífiques i de suport a les xiques i a la direcció de l’entitat esportiva. Així mateix, la capitana ha rebut en mans de González el reconeixement de l’Ajuntament a la formació franjaverda en forma de bust ibèric, i en presència del president del club, Juan Ávila, i de l’entrenador, Joaquín Rocamora.

“És un plaer saludar-vos a totes”, ha expressat Pareja, que ha reconegut que no és la primera vegada que s’homenatja el club, que compta amb més de sis dècades d’existència, per la qual cosa ha aprofitat per a agrair l’esforç a totes les persones que, durant tota la història d’aquest, van lluitar per l’handbol a la ciutat.

L’alcalde, per part seua, considera de màxima rellevància el títol conquistat, definint-lo de “molt important”, amén de manifestar l’orgull “pel club i l’equip tècnic, però, sobretot, per les jugadores”, i ha revelat que des de l’Ajuntament es va seguir “amb el màxim interés la recta final del campionat”, traslladat la seua enhorabona per haver emprat “les ganes, la força, el talent i la determinació” al servei de la victòria. És la segona vegada que aconsegueixen ser campiones d’Espanya en la categoria juvenil.

González, igualment, ha felicitat la cúpula directiva, els tècnics i els pares i les mares pel seu bon fer, i ha instat a les homenatjades a “continuar collint èxits” sense deixar de costat la diversió i el gaudi, que, al final “és el més important”.