Al voltant de 250 ciclistes base, d’almenys tres autonomies, participaran en el Gran Premi Avapor

Al voltant de 250 ciclistes base, d’almenys tres autonomies, participaran en el Gran Premi Avapor

Principiants, benjamins, alevins, infantils i cadets concorreran en un esdeveniment esportiu organitzat per la Unió Ciclista Il·licitana amb el suport de l’Ajuntament d’Elx.

El ciclisme base té una cita a Elx dissabte que ve, 20 de juliol. Així ho ha manifestat el regidor d’Esports, Vicente Alberola, qui ha presentat aquest matí el Gran Premi Avapor, acompanyat pel president de la Unió Ciclista Il·licitana, Rafael Rodríguez, i del cadet i membre del club Ibai Ezpeleta.

Tal com ha explicat el regidor, l’eixida i la meta de les dues proves que inclou el Gran Premi —el IV Trofeu Cadets Elx i el XIX Trofeu Escola Ciclisme Ciutat d’Elx— se situaran en l’avinguda Alcalde Vicente Quiles, a l’altura de l’estació de Rodalia Elx Parc. “Participaran uns 250 ciclistes federats vinguts de tota la Comunitat Valenciana, Múrcia i Castella-la Manxa”, ha dit Alberola.

Rodríguez, que ha agraït a la Regidoria d’Esports i a la Policia Local el suport rebut, ha enaltit “la gran bellesa del traçat” gràcies a la presència de palmeres, i ha subratllat que l’objectiu d’aquesta “festa del ciclisme de ruta” no és solament participar i passar-lo bé, sinó, també, llaurar possibles talents. “És un esport dur”, ha reconegut, i espera que en el present any 2019 la Unió Ciclista Il·licitana puga comptar amb un equip propi de cadets.

El dissabte, 20 de juliol, el IV Trofeu Cadets Elx arrancarà a les 16.30; realitzaran 60 quilòmetres en un recorregut de 4.500 metres. El XIX Trofeu Escola Ciclisme Ciutat d’Elx eixirà a les 18.00, i engloba les categories de principiants, benjamins, alevins i infantils, que efectuaran 1, 2, 4 i 10 quilòmetres en un circuit de 2.000 metres, a més d’una gimcana.