Concentració de suport en la plaça de Baix a la xiqueta agredida per la manada de Manresa

Concentració de suport en la plaça de Baix a la xiqueta agredida per la manada de Manresa

L’alcalde i membres de l’Equip de Govern secunden la convocatòria del Moviment Feminista d’Elx.

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, acompanyat de membres de l’Equip de Govern, ha secundat la concentració convocada pel Moviment Feminista d’Elx en la plaça de Baix en el marc de la mobilització estatal impulsada per la Coordinadora 8M “per a mostrar el nostre suport a la jove agredida per la manada de Manresa, una menor de 14 anys que va ser violada per sis homes mentre un seté es masturbava mirant”, tal com va expressar la portaveu que va llegir un comunicat.

“Germana, jo sí que et crec, sola o borratxa vull arribar a casa. No és abús és violació”, assenyala el comunicat per a afegir que “exigim canvis en les lleis masclistes i en la seua aplicació patriarcal. Una víctima més a la qual un fiscal torna a posar en dubte en entendre que s’havia d’haver resistit, i per tant posar en risc la seua vida per a considerar que el que ella ha patit és una violació”.

La concentració ha reunit més de mig centenar de persones que van mostrar cartells de suport a la víctima amb lemes com “No és abús, és violació” o “Si toquen a una ens toquen a totes”.