L’Ajuntament d’Elx millora la il·luminació del vessant del riu amb la instal·lació de 17 nous fanals a la “Vall trenada”

L’Ajuntament d’Elx millora la il·luminació del vessant del riu amb la instal·lació de 17 nous fanals a la “Vall trenada”

L’alcalde, Carlos González, destaca durant una visita a la zona que a més de la llum es millora la seguretat en un espai cada vegada més utilitzat per a l’esbarjo i la pràctica de l’esport

El projecte contempla la col·locació de 47 lluminàries de 150W i les obres tenen un pressupost de 110.000 euros i un termini d’execució de dos mesos.

 

L’Ajuntament d’Elx millora la il·luminació del vessant del riu en el tram de la “Vall trenada”, comprés entre els ponts del Ferrocarril i del Bimil.lenari, amb la instal·lació de 17 nous fanals i 47 lluminàries de 150 W”, de característiques similars a les actuals, segons han informat l’alcalde, Carlos González, i el regidor de Manteniment, Héctor Díez, durant una visita a la zona per a comprovar l’evolució dels treballs que tenen un pressupost d’uns 110.000 euros i un termini d’execució de dos mesos.

“Continuem invertint en el pla integral de millora del vessant del riu, un espai fonamental a la nostra ciutat tant des del punt de vista recreatiu com des del de la pràctica de l’esport. Cada dia són més les i els il·licitans que utilitzen aquest espai i una de les millores previstes és l’increment de la il·luminació en el tram comprés entre els ponts del Ferrocarril i del Bimil.lenari”, ha assenyalat l’alcalde.

“Amb aquesta actuació es millora també la seguretat en la zona i s’atén una reivindicació dels i les usuàries d’aquest espai públic tan utilitzat. Representa una inversió de 110.000 euros que s’executarà al llarg d’aquests dos mesos amb la finalitat que al setembre estiga a ple rendiment i hàgem completat una fase més d’aquest pla integral de millora del vessant del riu Vinalopó”.