Presentació del cartell de la festes d’agost de 2019, obra de Tonia Baeza

Presentació del cartell de la festes d’agost de 2019, obra de Tonia Baeza

Carlos González ha descrit el treball de la il·licitana com a “ric en colors i concepte que enraízan en les tradicions que valorem”.

La guanyadora posseeix una trajectòria de més de quatre dècades en el món de la pintura i l’art, a més de col·laboradora en diverses entitats de la ciutat.

 

La Sala del Consell de l’Ajuntament d’Elx ha acollit la presentació del cartell de les festes d’agost 2019, davant la presència de directius d’ens festers, membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal. L’alcalde, Carlos González i el regidor de Festes, Mariola Galiana, han revelat el cartell guanyador del concurs. Es tracta de l’obra titulada ‘Tots a Elx’, de l’artista il·licitana Tonia Baeza.

González ha reconegut “la dificultat de triar el cartell guanyador”, donat l’alt nivell de tots ells. I ha lloat el de Baeza, el qual ha descrit com a “ric en colors i conceptes que enraízan en les tradicions que valorem”. El regidor il·licità ha insistit que l’obra guanyadora “posseeix una gran força expressiva i que atrau la mirada”, i ha manifestat la seua satisfacció amb el titule, ‘Tots a Elx’; una crida no solament a la ciutadania a gaudir de les seues festes sinó al fet que “tots vengen a Elx per a compartir amb nosaltres les celebracions que cada dia són més importants dins del panorama autonòmic i nacional”.

Galiana, per part seua, ha glossat sobre la trajectòria de Tonia Baeza, destacant el seu recorregut de més de quatre dècades en el món de la pintura i l’art “exposant en mostres fins i tot a nivell internacional”. Baeza, ha recordat el regidor, forma part de l’Associació de Belles arts d’Elx, amén de col·laborar amb diverses associacions locals i com a monitora en la Universitat Popular i en centres socials de la ciutat. “És una persona preocupada per la divulgació de la cultura”, ha emfatitzat Galiana abans d’agrair-li la seua dedicació. Baeza ha mostrat gratitud per ser la seua obra la triada, declarant que les festes sempre són “especials per a ella” i ha instat a gaudir-les “de gom a gom”.

L’alcalde ha subratllat que, una vegada presentat el cartell, amb els preparatius del Misteri en marxa, i el pregoner ja seleccionat -el futbolista Nino-, ha finalitzat dient que “Elx fa olor de festes”.