Demà dimecres 7 d’agost finalitza el termini per a sol·licitar una de les 120 habitatges a la venda en l’ARRU barri Sant Antoni

Demà dimecres 7 d’agost finalitza el termini per a sol·licitar una de les 120 habitatges a la venda en l’ARRU barri Sant Antoni

La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, ha informat que demà, dimecres 7 d’agost, finalitza el termini per a sol·licitar l’adquisició d’un dels 120 habitatges i 88 places de garatge en l’edifici de nova construcció situat entre els carrers Francisco Pérez Campillo, Tamarit, Albello i José Antón Agulló del Barri de Sant Antoni.

Arabid ha explicat que fins al moment, PIMESA ha rebut més d’un centenar de sol·licituds i ha recordat que per a poder accedir als nous habitatges, les persones sol·licitants necessàriament hauran d’acreditar ser titulars sobre un habitatge inicial situat en els blocs 11, 12, 13 o 14 del Barri.

Les sol·licituds han de presentar-se en el Registre General de PIMESA, al carrer Diagonal del Palau, núm. 7, de 9 a 14 hores. Es poden presentar directament en mà o per correu o missatgeria.

La publicació de les llistes de sol·licitants i la resta del procés de selecció i adjudicació dels habitatges es realitzarà durant el mes vinent de setembre, una vegada rebudes i analitzades les sol·licituds per a la compra.

Cal recordar que el segon bloc de Sant Antoni consta de planta baixa, 10 plantes de pis amb 12 habitatges per planta i dues plantes de soterrani per a aparcament amb una capacitat de 88 vehicles en total. El projecte ha sigut promogut per l’Ajuntament d’Elx, finançat pel Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana, i l’empresa municipal PIMESA ha actuat com a ens gestor.

La planta baixa compta amb un vestíbul en la zona central de l’edifici amb quatre ascensors i dues escales d’accés als pisos superiors, dos locals comercials i una escala addicional que serveix d’accés als soterranis aparcament.

L’edifici compta amb qualificació energètica “B” el que implica una millora en l’aïllament, un major confort a l’interior dels habitatges i menor consum energètic. L’edifici i els habitatges estan lliures de barreres arquitectòniques.

Hi ha 84 habitatges de 2 dormitoris i 36 habitatges de 3 dormitoris, amb una superfície útil entre 42,91 m2 i 60,43 m2.

S’han dissenyat a més 4 habitatges adaptats a persones de mobilitat reduïda, que estan localitzades en la primera i segona planta de l’edifici. Tots els habitatges donen a l’exterior i tenen un balcó.

Tal com ha declarat Arabid “la renovació urbana del Barri de Sant Antoni possibilitarà un entorn urbà més habitable, accessible universalment, de qualitat adequada i integrat socialment, proveït de l’equipament i els serveis bàsics, amb millors infraestructures, dotacions, equipaments i espais públics per als seus residents” i ha afegit que “aquesta actuació és un clar exemple del compromís de l’Equip de Govern per a millorar els barris més vulnerables de la ciutat”.