El trofeu Festa d’Elx 2019 reprén les competicions d’handbol sènior femení

El trofeu Festa d’Elx 2019 reprén les competicions d’handbol sènior femení

Així mateix, divendres que ve, 16 d’agost, se celebrarà a la Ciutat Esportiva la cinquantena edició del torneig de futbol juvenil, el més antic d’Espanya.

El Trofeu Festa d’Elx es va presentar al migdia del passat 14 d’agost a l’Ajuntament d’Elx. En concret, la cinquantena edició d’aquest referent a la categoria de futbol 11 juvenil masculí -el torneig de futbol juvenil més antic del país, organitzat pel Consistori il·licità- i el Festa d’Elx d’handbol sènior femení, que enguany s’ha représ amb equips de màxima divisió nacional femenina. Així ho ha explicat el regidor de l’àrea d’Esports, Vicente Alberola, juntament amb el president del Club Handbol Elx, Juanjo Ávila, acompanyats per la capitana del conjunt i internacional de la Selecció Espanyola, Ana Martínez, i en presència d’altres representants del club d’handbol i dels conjunts futbolístics participants.

Senior femeni handbol

Participaran tres dels equips de la màxima categoria nacional de l’handbol femení, en plena posada a punt de pretemporada, en el torneig d’Elx, per a preparar l’inici de la “Liga Guerreras” la segona setmana de setembre. Aquests compten en les seues files amb internacionals de seleccions nacionals, que faran les delícies de les i dels aficionats al bon esport que vulguen acostar-se al Poliesportiu Carrús. Com a dada, entre les jugadores participants estan quatre de les set màximes golejadores de la temporada.

L’aposta de l’Ajuntament d’Elx per l’esport femení, tal com ha destacat el regidor, permet “donar visibilitat a la dona esportista d’elit, que cada vegada va guanyant més protagonisme dins del món de l’esport”; en aquest cas, ha dit, representant a “un dels esports en categoria femenina amb més estirada a Espanya, com és l’handbol”.

El torneig triangular se celebrarà l’en Poliesportiu de Carrús en les següents dates:

16 d’agost:

19.30 h. CBM Elx – Rincón Fertilidad Málaga.

17 d’agost:

12.00 h. Rincón Fertilidad Málaga – Helvetia Balonmano.

18.30 h. Helvetia Balonmano Alcobendas – CBM Elx.

Futbol juvenil masculí

Un estiu més es donen cita els millors equips juvenils de la ciutat, junt amb l’Hèrcules CF com a equip invitat de la màxima categoria (Divisió d’Honor Nacional) . En el format d’enguany s’ha disputat una fase prèvia amb 3 equips, guanyada pel Kelme CF, que acompanyarà en la fase final els equips de Divisió d’Honor de l’Elx CF i de l’Hèrcules CF com a equip invitat. Els 3 equips de la Fase Final rebran trofeu, a més d’un guardó per al millor jugador.

La final i entrega de trofeus, igualment, se celebrarà en la Ciutat Esportiva (Camp “José Díez Iborra”) divendres 16 d’agost, i els partits seran els següents:

16 d’agost:

  • 18.00 h Kelme CF – Elx CF
  • 19.00 h Hèrcules CF – Guanyador prèvia
  • 20.00h Elx CF – Hèrcules CF