Els serveis de neteja recullen 175 tones de residus durant les Festes, un 5% més que l’any passat

Els serveis de neteja recullen 175 tones de residus durant les Festes, un 5% més que l’any passat

El regidor de Neteja, Héctor Díez, agraeix l’esforç realitzat pel dispositiu especial muntat i afirma que cal continuar implementant mesures per a reduir les quantitats de fems que es generen

El regidor de Neteja, Héctor Díez, ha felicitat els operaris del servei de neteja per l’esforç realitzat durant les passades festes patronals d’Elx.

Com ha assenyalat el regidor “el dispositiu especial de neteja amb motiu de les festes ha funcionat amb precisió i eficàcia, i això ha permés que puguem gaudir d’unes grans festes patronals”.

Díez ha explicat que “s’han realitzat més de mil jornades extraordinàries de treball des del dia del pregó fins al dia 16 d’agost, especialment en la nit de la Roà, en la qual es van duplicar els mitjans humans i materials per a recuperar la normalitat el dia 15 molt abans que en anys anteriors”.

Tot això ha donat com a resultat 175 tones de residus recollits, un 5% més que l’any passat. “Hem de continuar plantejant mesures perquè any rere any les festes patronals continuen sent cada vegada millors. Rebem més visitants, però també cal continuar implementant mesures per a reduir la quantitats de residus que s’hi generen”.

”Crec que és necessari reconéixer el treball que han realitzat els i les treballadores d’Urbaser, la gerència de l’empresa i les i els tècnics municipals del servei, sense la dedicació dels quals no haguera sigut possible gaudir de les festes patronals”, ha declarat el regidor.