La Nit de “l’Albà”, present en el cupó de l’ONCE del pròxim 12 d’agost

La Nit de “l’Albà”, present en el cupó de l’ONCE del pròxim 12 d’agost

Més de cinc milions de bitllets es distribuiran per tot el territori nacional amb una imatge d’una de les celebracions més tradicionals de la ciutat, obra de Pablo Torregrosa

La Nit de l’Albà eixirà impresa en els més de cinc milions de cupons que l’ONCE distribuirà per al sorteig del pròxim dilluns 12 d’agost, d’aquesta manera es difondrà una de les festivitats més tradicionals d’Elx per tota la geografia espanyola. L’alcalde, Carlos González, al costat de la directora provincial de l’organització, Estela Medina, han presentat el bitllet aquest matí a la Sala del Consell, acompanyats per membres de l’Equip de Govern i responsables de l’entitat.

El regidor il·licità, que ha agraït a l’ONCE per “la seua sensibilitat amb la nostra ciutat”, atés que des de l’any 2.000 el patrimoni i la cultura il·licitana han protagonitzat la imatge dels cupons una desena de vegades, ha destacat la “vinculació intensa” entre Elx i l’organització, a més de traslladar la seua felicitació per “el compromís social” que aquella representa. Medina, per part seua, ha expressat que aquesta és la manera de “donar les gràcies als ciutadans que donen suport a la labor social que realitzem des de fa tantíssim”.