La Policia Local precinta tres establiments per venda d’alcohol a menors

La Policia Local precinta tres establiments per venda d’alcohol a menors

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha informat hui que, coincidint amb l’inici de les festes d’Elx, la Policia Local ha intensificat el treball de vigilància i control sobre determinades conductes incíviques o il·legals, amb especial incidència en les relatives a consum i venda d’alcohol, estupefaents i miccions en via pública

Quant a la venda d’alcohol, en coordinació amb la Policia Autonòmica, es van realitzar 10 denúncies a establiments per venda d’alcohol fora de l’horari permés.

Quant a la venda de beguda alcohòlica a menors, el GAO (Grup de Suport a Operacions) va denunciar tres negocis, i va procedir a relacionar i precintar in situ la mercaderia.

També es va denunciar un major d’edat per subministrar alcohol a menors, que havia comprat de forma normal en un establiment.

“Els tres establiments intervinguts hauran de tindre les seues begudes precintades durant els pròxims 15 dies fins que l’autoritat competent resolga sobre la gravetat d’aquests fets. La Policia Local està traslladant a aquests establiments precintats la conseqüència que pot tindre la ruptura del precinte per a continuar venent begudes alcohòliques a menors”, ha indicat el regidor qui ha afegit que “des de l’Equip de Govern recordem que volem unes festes segures i responsables i la responsabilitat passa per evitar la venda d’alcohol a menors i el seu consum”.