La regidora de Festes acorda amb els veïns del carrer Pizarro prendre mesures per a moderar el soroll

La regidora de Festes acorda amb els veïns del carrer Pizarro prendre mesures per a moderar el soroll

Mariola Galiana recorda que a partir del dia 11 no hi haurà recintes festers en l’aparcament de Candalix ni al pati del col·legi Luis Cernuda perquè acaben les celebracions de Moros i Cristians.

La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha acordat amb els veïns de la calla Pizarro i de la Zona Indie, prendre mesures per a reduir l’impacte del soroll aquestes festes, durant una reunió celebrada ahir.

La responsable de Festes els ha explicat que es reduirà el nombre de recintes festers, atés que ni l’aparcament de Candalix ni el pati del col·legi públic Luis Cernuda albergaran aquestes instal·lacions a partir del dia 11 d’agost, data en la qual acaba la celebració de Moros i Cristians.

Així mateix, Mariola Galiana ha plantejat a la comissió de festes que s’instal·la al parc Rei Jaume I, que faça tots els possibles per moderar el volum de la música amb la finalitat de reduir l’afecció del soroll i permetre el descans dels veïns.

Els i les participants en la reunió han eixit satisfets/es dels resultats d’aquesta, segons ha expressat la regidora de Festes, i han elogiat aquesta iniciativa de la Regidoria perquè, fins ara, no s’havia mantingut cap trobada per a fer aquest tipus de mediació.

També s’ha tingut en compte que els dies 13 i 14 són molt importants per a les festes i els veïns entenen que es puguen produir majors nivells de soroll.