L’alcalde d’Elx, Carlos González, assisteix a la Prova de l’Àngel del Misteri d’Elx

L’alcalde d’Elx, Carlos González, assisteix a la Prova de l’Àngel del Misteri d’Elx

L’alcalde d’Elx, Carlos González, al costat de membres de la Corporació Municipal, va assistir dissabte passat a la basílica de Santa María a la tradicional Prova de l’Àngel, en la qual es posa a prova la resistència dels xiquets a les altures a l’hora del descens en els aparells aeris

La basílica pràcticament s’ha omplit d’il·licitans, il·licitanes i visitants, els quals han tingut l’oportunitat de presenciar en directe diversos passatges del Misteri, cas de la Magrana, l’Araceli i la Coronació. Al costat d’ells, nombrosos xiquets i xiquetes que han tingut l’oportunitat de tindre el seu primer contacte amb la Festa gràcies a una iniciativa de la Càtedra del Misteri de la Universitat Miguel Hernández d’Elx que ha repartit centenars d’ales de cartó entre els més xicotets.

L’assaig, preàmbul de les representacions que comencen demà, ha servit també perquè els cantors posen a prova les seues veus i perquè s’ultimen els xicotets detalls. Més d’una hora d’assaig en la qual escolans i cantors han evidenciat que tot està llest per a les representacions del drama assumpcionista.