L’alcalde i el rector acorden obrir tres aparcaments de la Universitat amb 400 places fins el pròxim dia 16

L’alcalde i el rector acorden obrir tres aparcaments de la Universitat amb 400 places fins el pròxim dia 16

Carlos González ha demanat a la institució acadèmica que adopte aquesta mesura amb la finalitat de facilitar l’estacionament al nombrós veïnat i visitants que acudeixen a la ciutat aquests dies de festa. L’accés, tant per a les i als vianants com amb cotxe, s’ha de realitzar pel camí del Pantà

La Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) obri, des de hui i fins el pròxim dia 16 al migdia, tres aparcaments amb capacitat per a 400 places amb la finalitat de facilitar l’estacionament als i a les nombroses visitants que acudeixen a la ciutat aquests dies de festes, després d’un acord entre l’alcalde de la ciutat, Carlos González, i el rector, Juan José Ruiz.

Aquesta mesura es pren després que l’alcalde haja realitzat gestions amb responsables universitaris davant l’arribada de nombrosos/es turistes i veïnat de barris, pedanies i localitats pròximes al municipi il·licità, on s’ha fet una important promoció de les festes a través de tanques publicitàries i d’altres mitjans de difusió.

Els aparcaments que s’obrin a la Universitat són el de la zona Nord, Vinalopó, i Helike, tots amb accés a través del camí del Pantà. La UMH i l’Ajuntament recomanen utilitzar aquest accés també per a les i els vianants a causa de diferents obres que s’estan realitzant i a la zona ocupada per la barraca municipal.

El rector de la UMH, Juan José Ruiz, ha destacat la disposició de la Universitat a una màxima col·laboració amb l’Ajuntament per a posar al servei del veïnat i dels i les visitants les infraestructures de la institució acadèmica.