L’Associació Pobladors presenta en el saló de plens el seu cartell i el nou càrrec “Dama d’Hèlike”

L’Associació Pobladors presenta en el saló de plens el seu cartell i  el nou càrrec “Dama d’Hèlike”

La imatge d’enguany és un mosaic de la Dama i una dona, Carmina Gomis, que ostenta per primera vegada el títol que substitueix al de “Règul”.

Un mosaic de la Dama d’Elx envoltada de palmeres per a representar la Rotonda del Parc Municipal, el lloc on es desenvolupa l’Àgora Heliketana, és el cartell que representarà enguany a l’Associació Històric Artística de Pobladors.

L’obra és de Vicente Poveda i va ser presentada ahir a la vesprada en el saló de plens de l’Ajuntament d’Elx, juntament amb la “Dama d’Hèlike”, càrrec que enguany substitueix al “Règul” en ser ostentat per primera vegada una dona, Carmina Gomis.

La presentació ha comptat amb la presència de la regidora de Festes, Mariola Galiana, i els edils de l’Equip de Govern Marga Antón, Puri Vives i Felip Sànchez, entre altres membres de la Corporació Municipal.

El president de Pobladors, José Romero, va agrair el treball que realitzen diferents membres de l’associació per a fer possible les representacions de cada any i va imposar la insígnia oficial a l’autor del cartell.