Mariano Valera dona suport amb la seua visita la labor del campament urbà de la Fundació Ángel Tomás

Mariano Valera dona suport amb la seua visita la labor del campament urbà de la Fundació Ángel Tomás

Els i les destinatàries del projecte pertanyent a l’obra salesiana d’Elx, 180 menors d’edat en risc d’exclusió social, estan rebent durant set dies educació basada en valors i en la diversitat.

 

El campament urbà de la Fundació Ángel Tomás (FISAT) de l’obra Salesiana d’Elx ha rebut la visita del responsable de l’àrea d’Igualtat, Drets Socials i Polítiques Inclusives del Consistori il·licità, Mariano Valera.

El regidor ha pogut comprovar la labor que efectua la fundació a la nostra ciutat. En concret, durant set dies d’aquest període estival, voluntaris de FISAT estan treballant amb 180 menors (130 xiquets/es i 50 adolescents) en situació de risc d’exclusió social i immigrants residents en el municipi.

Valera, que ha agraït l’esforç de la fundació per a afavorir i consolidar la integració social dels menors, promoure la igualtat de gènere, la convivència i l’educació en valors i en la diversitat, ha manifestat la seua satisfacció per la sensibilització que els destinataris del projecte estan rebent “en l’acolliment, la solidaritat i el diàleg intercultural”, a més d’oferir una oportunitat de voluntariat educatiu per a “aquells i aquelles joves amb iniciativa”.

“Enhorabona pel vostre gran projecte”, ha expressat el regidor, que ha garantit el suport de l’Ajuntament d’Elx a aquest, a més de reiterar la seua gratitud pel “compromís desinteressat” de la FISAT en la seua missió de “construir tots junts una societat més justa i inclusiva”.