‘#PequeñosAgentes’, la iniciativa de la Policia Local d’Elx per a localitzar xicalla perduda

‘#PequeñosAgentes’, la iniciativa de la Policia Local d’Elx per a localitzar xicalla perduda

‘Contribueix al fet que les famílies vegen les i els agents com a referència i servidors/es públics/ques, l’objectiu dels i les quals és protegir i ajudar’, ha manifestat el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad

La Policia Local d’Elx (PLE) ha emprés la iniciativa #PequeñosAgentes per a localitzar xicalla perduda en el context de celebracions multitudinàries com les Festes d’Agost.

A través de les xarxes socials, o físicament on estiga aparcada la nova oficina mòbil d’atenció a la ciutadania de la PLE, els progenitors podran emplenar un formulari amb els seus telèfons i les dades personals dels seus fills i/o de les seues filles; fet això se’ls entregarà una xicoteta xapa numerada. En cas de pèrdua, si el o la menor la porta posada, els agents de la PLE podran localitzar els pares i mares amb major rapidesa.

Ramón Abad, edil de Seguretat Ciutadana, s’ha congratulat per l’èxit de #PequeñosAgentes, ja que amb tot just pocs dies d’existència, són més de mil les persones inscrites. La idea, en paraules d’Abad, “contribueix al fet que les famílies vegen les i els agents com a referència i servidors/es públics/ques, l’objectiu dels i les quals és protegir i ajudar”.