L’Ajuntament concedeix 366.161 euros en ajudes al pagament de l’IBI en menys d’un mes

L’Ajuntament concedeix 366.161 euros en ajudes al pagament de l’IBI en menys d’un mes

L’Equip de Govern ajuda amb una partida d’un milió d’euros a complir amb el tribut a les famílies il·licitanes més necessitades.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Elx ha concedit a 2.522 famílies il·licitanes, en menys d’un mes, un total de 366.161 euros en ajudes al pagament de l’Impost de Béns immobles (IBI).

Enguany s’han presentat 7.500 sol·licituds, mil més que en l’anterior campanya, per a accedir a aquesta ajuda, que en 2019 compta amb una partida d’un milió d’euros, 400.000 més que l’any passat.

En concret, els pagaments van començar el 8 d’octubre, dos mesos i mig abans que en 2018, amb l’objectiu que a 31 de desembre tots estiguen efectuats.

Segons ha destacat l’alcalde, Carlos González, “és un major benefici per a les famílies amb dificultats econòmiques percebre 150 euros en el rebut de l’IBI que baixar els impostos 10 euros anuals, la qual cosa només beneficiaria als qui més tenen”.

L’Equip de Govern compleix així amb el compromís adquirit amb la ciutadania d’ajudar aquells il·licitans i il·licitanes que ho requerisquen per a abonar el citat tribut municipal, segons ha reiterat González.