Els alumnes de 4t del CEIP El Pla presenten al Saló de Plens la campanya #acenTÚate

Els alumnes de 4t del CEIP El Pla presenten al Saló de Plens la campanya #acenTÚate

L’alcalde, Carlos González, acompanyat per la regidora d’Educació, María José Martínez, rep els i les escolars i felicita a xiquets i xiquetes per la iniciativa que han dut a terme per a escriure bé

L’alcalde i la regidora d’Educació han rebut al Saló de Plens de l’Ajuntament les i els alumnes de 4t de primària del CEIP El Pla per a conéixer la campanya #acenTÚate que estan desenvolupant durant el curs.

Durant la presentació l’alumnat ha explicat la importància d’accentuar i ha exposat la metodologia i els objectius d’aquesta activitat. La campanya “Escriguem bé”, desenvolupada per les professores Beatriz Cerdán, Yolanda Romero i Olga Macia, ha traspassat les seues aules i han sigut diverses classes i famílies les que han participat amb els seus vídeos i tuits, amb l’objectiu de conscienciar la xicalla i també les persones adultes.

L’alcalde ha felicitat el centre i el seu professorat per fer d’una cosa essencial, com és l’educació, una cosa divertida. “S’està parlant molt a la ciutat de la importància d’accentuar gràcies a vosaltres. No sols és important ensenyar les i els xicotets, sinó a tota la societat. Felicitats per aquesta campanya que és una forma molt divertida d’aprendre”.

La regidora d’Educació ha destacat que “és important que aquesta campanya arribe a molts més centres. Això és un orgull de totes i de tots vosaltres, de les vostres famílies i de les vostres professores.”