Elx es prepara per a donar la benvinguda al 2020

Elx es prepara per a donar la benvinguda al 2020

La plaça de Baix serà escenari, dimarts que ve, de la festa de la Nit de Cap d’Any i rebrà milers de persones disposades a acomiadar l’any

 

Tot està en marxa perquè dimarts, 31 de desembre, la plaça de Baix es convertisca en un singular escenari per a acomiadar el 2019. Així, la Regidoria de Festes ha organitzat un esdeveniment perquè els ciutadans puguen prendre el raïm i donar la benvinguda al nou any. “Més de 12.000 watts de so, nou pantalles, pluja de confeti i focs artificials es llançaran des de Calendura en la gran festa de la Nit de Cap d’Any que organitza un any més l’Ajuntament d’Elx”, així ho ha explicat la regidora de l’àrea, Mariola Galiana, qui ha aprofitat per a convidar a aquesta trobada tots els il·licitans i il·licitanes, així com els visitants. Un acte que l’any passat va comptar amb l’assistència de més de 4.000 persones i que enguany esperen tindre el mateix èxit.

El carrer Corredora es tancarà al trànsit al voltant de les 17.00 hores amb motiu de la celebració de la Sant Silvestre, que està prevista perquè comence sobre les 18.00 hores. Des de les 23.00 hores, una vegada acabe la carrera, començarà la festa amb la música, i l’esdeveniment s’estendrà fins a les 4 de la matinada.