L’Ajuntament prorroga el conveni amb la UMH per a avançar en l’estudi de la biodiversitat del pantà

L’Ajuntament prorroga el conveni amb la UMH per a avançar en l’estudi de la biodiversitat del pantà

La regidora de Medi Ambient, Esther Díez, explica que aquesta és una de les accions que està duent a terme el Govern Local per a posar en valor aquest paratge

La regidora de Medi Ambient, Esther Díez, i el vicerector de Sostenibilitat de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, Raúl Reina, han signat la prorroga del conveni entre l’Ajuntament i la institució universitària per a continuar avançant en l’estudi de la biodiversitat del pantà.
A través d’aquest conveni l’Ajuntament aporta 5.000 euros perquè els investigadors de la UMH aprofundisquen en aquest estudi mentre que la UMH aporta 12.000 euros en forma de beca.

“L’objectiu de la pròrroga d’aquest conveni és garantir la continuïtat dels estudis sobre la biodiversitat del Pantà que està duent a terme la UMH des de 2017”, ha dit Esther Díez.

La regidora ha indicat que aquest estudi és una actuació més de les que està duent a terme l’Ajuntament per a posar en valor el pantà d’Elx. “Ho estem fent millorant les infraestructures com la sendera del Pantà que està sent utilitzat per milers de persones i ara amb aquest estudi de la biodiversitat necessari per a conéixer aquesta gran varietat de flora i de fauna que habita en aquest espai natural”. Díez ha dit que en breu es presentarà la memòria de l’estudi corresponent a 2019.

Per part seua, Raúl Reina, ha indicat que és objectiu de la UMH és continuar col·laborant amb l’Ajuntament en projectes com aquest estudi de la biodiversitat del pantà.