L’Ajuntament signa un conveni amb l’Elx C.F per a la utilització d’instal·lacions esportives municipals

L’Ajuntament signa un conveni amb l’Elx C.F per a la utilització d’instal·lacions esportives municipals

L’entitat podrà entrenar de manera gratuïta al camp de futbol del poliesportiu Altabix, i als voltants del José Díez Iborra i Isabel Fernández, mentre que el club il·licità es compromet a fer els treballs de manteniment i a difondre la imatge de la ciutat

Carlos González destaca que “amb aquest acord es busca una solució equilibrada que beneficie tant el municipi com l’esport”

Amb l’objectiu de promoure l’esport i per a atendre les necessitats de l’Elx C.F després que el club il·licità deixara d’entrenar als camps annexos a l’estadi Martínez Valero, l’alcalde, Carlos González i el president de l’entitat futbolística, Joaquin Buitrago, han signat aquest matí un conveni que possibilite que l’Ajuntament cedisca algunes de les instal·lacions esportives municipals a l’equip il·licità de Segona Divisió amb l’objectiu d’efectuar els seus entrenaments. A través d’aquest acord, la Societat Anònima Esportiva podrà fer ús de manera gratuïta del camp de futbol de gespa natural del poliesportiu Altabix, i dels voltants del José Díez Iborra i Isabel Fernández de la Ciutat Esportiva durant tota la legislatura de l’Equip de Govern. Per part seua, l’Elx CF es compromet a fer els treballs extraordinaris de manteniment necessaris per al perfecte estat d’ús dels camps de futbol, a prestar assessorament tècnic-esportiu als diferents clubs de futbol base del municipi, a afavorir l’accés de col·lectius socials a l’estadi, així com a transmetre i difondre la imatge de la ciutat, entre altres accions.

El lloc on fins ara entrenava l’Elx es convertirà en un centre comercial amb activitats lúdiques i d’oci.

González ha expressat la seua satisfacció amb el pacte aconseguit i ha assenyalat que “l’Elx CF continuarà sent el club de les il·lusions, dels somnis de milers d’il·licitans i il·licitanes a més d’un factor rellevant en la construcció de la imatge de la ciutat”.

Segons ha indicat el regidor il·licità “amb aquest conveni s’ha buscat una solució equilibrada que beneficie tant el municipi com l’esport”.

Així mateix, Buitrago ha agraït a la Regidoria d’Esports la seua implicació i suport. El president ha assenyalat que “hem d’estar units per a donar una imatge del municipi que transcendisca de l’àmbit local a l’àmbit nacional i internacional”, i ha manifestat la seua intenció de continuar col·laborant amb l’Ajuntament de cara al futur.