L’Hospital General d’Elx comptarà enguany amb un nou intercanviador d’autobusos

L’Hospital General d’Elx comptarà enguany amb un nou intercanviador d’autobusos

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, indica que amb aquesta actuació es persegueix aconseguir un entorn més còmode i accessible així com promoure l’ús del transport sostenible

L’obra, que començarà en el primer semestre d’enguany, està inclosa en els projectes EDUSI, dotada d’una inversió de 262.142 euros i un termini d’execució de tres mesos

Queda menys perquè comencen les obres del nou intercanviador d’autobusos de l’Hospital General. L’Ajuntament d’Elx va donar llum verda al projecte el mes passat i ARN arquitectes serà l’encarregada de construir aquesta infraestructura en la zona est del centre sanitari. La regidora de Mobilitat, Esther Díez, el tècnic de l’àrea, Jesús Moreno, i l’arquitecte de l’empresa, Pepe Amorós, han informat aquest matí d’aquest servei que segons ha indicat Díez “té com a objectiu generar un lloc de connexió entre els diferents mitjans de transports que existeixen al municipi”.

L’obra, que començarà en el primer semestre d’enguany, està inclosa en els projectes EDUSI, dotada d’una inversió de 262.142 euros i un termini d’execució de tres mesos.
“Amb aquesta actuació es persegueix aconseguir un entorn més còmode i accessible i dignificar la zona d’espera del transport públic en aquest punt on hi ha parades d’autobusos urbans, busos a les pedanies i taxis. Un altre dels propòsits a seguir és promoure la sostenibilitat i generar espais per als vianants assegurances”, ha assenyalat l’edil.

Per part seua, Amorós ha assenyalat que “es crearà un espai vianant de quasi 800 metres quadrats entre les zones d’estada per a familiars d’Urgències o per a persones que esperen a l’autobús”. Així mateix, el tècnic de Mobilitat ha destacat que l’intercanviador va ser utilitzat per 21 autobusos operants i es calcula que “aproximadament cada dos minuts aquests vehicles circulen per la via”.

A més, des de la Regidoria s’ha informat de la introducció de nous sistemes d’informació a l’usuari en parada i de sistemes de prioritat semafòrica per a facilitar l’eixida dels autobusos.