Milers d’il·licitans i d’il·licitanes acompanyen els Reis Mags d’Orient en una espectacular Cavalcada

Milers d’il·licitans i d’il·licitanes acompanyen els Reis Mags d’Orient en una espectacular Cavalcada

La desfilada, carregada de llum i so, ha comptat amb un seguici d’unes 700 persones i Melcior, Gaspar i Baltasar han llançat més de 6.000 quilos de caramels

Els Reis d’Orient han recorregut els carrers d’Elx en una cavalcada integrada per una desena de carrosses i un festeig de més de 700 persones. Durant la desfilada, Melcior, Gaspar i Baltasar han llançat més de 6.000 quilos de caramels i el públic ha pogut gaudir a tot ritme de diverses batucades, la sirena del camió dels bombers, la dolçaina i el tabalet… i peces musicals infantils per als més menuts/des.

La desfilada ha començat a les 19.00 hores des del carrer Reina Victòria fins a concloure en el naixement instal·lat al costat de la font del Palau d’Altamira, on ses majestats d’Orient, acompanyats de l’alcalde, Carlos González, i l’edil de Festes, Mariola Galiana, han entregat regals al Nen Jesús.

La Cavalcada dels Reis d’Orient ha transformat els carrers del centre de la ciutat en una autèntica festa i en un espectacle per a tots els sentits.
En total, més de 700 persones han donat vida a cridaneres coreografies, amb les quals els assistents s’han atrevit a marcar-se més d’un ball. Els aplaudiments del públic no han faltat, ni tampoc els somriures dels més menuts/des o les pluges de caramels, al llarg de tot el trajecte.

Després de finalitzar el recorregut s’han cremat les tradicionals “Atxes” i ha tingut lloc un espectacle pirotècnic.

A partir del dilluns 6, els xiquets i les xiquetes podran agrair a ses majestats els regals rebuts en el naixement vivent de Pobladors situat al parc esportiu Emilio Villanueva de 12.00 a 14.00 hores.