Detinguts per sostracció de material d’obra

Detinguts per sostracció de material d’obra
  • L’avís d’un transeünt va alertar de la possibilitat que diversos individus estigueren forçant la porta d’accés a una perruqueria en Porta de la Morera

  • Les dotacions de Policia Local i de Policia Nacional van detindre els presumptes autors minuts després juntament amb els objectes sostrets

El 12 de febrer, sobre les 02.10, un ciutadà va alertar de la presència de tres individus que semblaven estar forçant la porta d’una perruqueria.

A l’arribada de la primera dotació de Policia Local va observar a escassos metres els tres individus, dos d’ells van iniciar la fugida i el tercer va resultar interceptat. Les patrulles de Policia Nacional que van acudir a la trucada van ser informades del fet i de la descripció dels presumptes autors, i van aconseguir localitzar els sospitosos a uns carrers de distància.

Els detinguts havien fet apilament d’eines i material d’obra en diversos cabassos, per un valor aproximat de 600 euros. Es va contactar amb el responsable de l’obra, qui va indicar que el material es trobava en una bastida d’una obra pròxima i haurien intentat forçar la furgoneta de l’empresa.

Els implicats van ser detinguts i traslladats a dependències policials.