L’Ajuntament col·labora amb el voluntariat de “Consciencia’t” en la recollida d’aliments en supermercats per a les famílies més vulnerables

L’Ajuntament col·labora amb el voluntariat de “Consciencia’t” en la recollida d’aliments en supermercats per a les famílies més vulnerables

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, anima la població a participar en aquesta iniciativa depositant béns de primera necessitat en les caixes distribuïdes per l’associació juvenil en diversos supermercats del municipi


 

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, ha anunciat que l’Ajuntament i Dya estan col·laborant en una iniciativa del voluntariat de “Consciencia’t” en la recollida d’aliments en diversos supermercats del municipi que seran entregats a les famílies que pitjor ho estan passant davant l’emergència social causada per la pandèmia del coronavirus.

Del 17 d’abril a l’1 de maig, l’associació juvenil de voluntariat, instal·larà diverses caixes de recollida en supermercats d’Elx. Els productes donats es destinaran a les persones més necessitades de la ciutat, en coordinació amb DYA i amb l’Ajuntament d’Elx.

Des de fa ja 3 anys, el voluntariat de “Consciencia’t” realitza aquesta acció a principis de gener. En l’última recollida, es van obtindre 7.500 kg. d’aliments, que van ser destinats a entitats locals d’Elx.

En aquesta ocasió, com a mesura de precaució, el voluntariat de Consciencia’t no estarà als supermercats. Els aliments es poden depositar a l’interior d’una caixa, que estarà en cada establiment, i es recolliran una vegada al dia.

Tot el que s’obtinga en aquestes dues setmanes, es destinarà a les famílies en situació de vulnerabilitat, que estan sent ateses per l’Ajuntament d’Elx i DYA.

Els supermercats en els quals es podran donar aliments per a aquesta campanya, són els següents: Eroski (Centre Comercial l’Aljub), Hipercor (Centre Comercial Ciutat d’Elx), Carrefour Express (Centre), Supeco (Carrús), supermercat DIA (Marqués d’Asprella) i els Dialprix d’av. Joan Carles I, Major del Pla i Matola.