L’Ajuntament d’Elx apel·la a la imaginació i creativitat de la ciutadania per a celebrar les “Al·leluies” des dels balcons

L’Ajuntament d’Elx apel·la a la imaginació i creativitat de la ciutadania per a celebrar les “Al·leluies” des dels balcons

L’alcalde, Carlos González, prega als il·licitans i il·licitanes que s’abstinguen de llançar les tradicionals estampes acolorides als carrers per a evitar posar en risc al personal de neteja


La cita, impulsada a través de la regidoria de Festes en col·laboració amb Grup Antón Comunicación, tindrà lloc aquest diumenge a les 12 i es convida la ciutadania al fet que visten els seus millors gal·les i a cantar Aromas Ilicitanos


 

En vespra de la celebració del dia de “les Al·leluies”, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Elx i el Grup Antón Comunicación han posat en marxa una iniciativa en la qual apel·len a la imaginació i creativitat de les famílies il·licitanes per a celebrar aquesta festivitat, atés que la processó no pot eixir al carrer, i acomiadar la Setmana Santa des dels balcons.

L’alcalde, Carlos González, ha indicat, que igual com es va fer el Diumenge de Rams, la intenció és eixir a les terrasses o finestres a les 12 del matí, amb les millors gal·les, a cantar Aromas Ilicitanos.

En aquesta ocasió, l’alcalde demana la ciutadania que s’abstinga de llançar les estampes acolorides als carrers per a evitar posar en risc el personal de neteja i com alternativa ha suggerit que aquestes estampes es peguen als balcons o finestres per a evitar que caiguen a terra.

 

 

Per part seua, la regidora de Festes, Mariola Galiana, ha proposat que s’aplaudisca durant la jornada a les persones que estan treballant per a lluitar contra el coronavirus. “Volem donar les gràcies tant al personal dels supermercats i de la neteja com al sanitari i als serveis de seguretat, així com a les persones malaltes i confinades en aquesta celebració atípica, però carregada de simbolisme”, ha destacat.

Així mateix, la responsable de Projectes de Grup Antón Comunicación, Miriam Pastor, també ha assenyalat que els que vulguen poden fer d’aquestes paperetes “al·leluies solidàries”, i escriure-hi desitjos d’esperança. “Desitjos per a nosaltres i la nostra família, per al nostre veïnat i les nostres amistats, per al món. Desitjos d’optimisme, de normalitat, de futur”, ha conclòs.

A més, perquè la població puga mostrar les seues vivències durant aquesta cita, la Regidoria de Festes i el Grup Antón insten a compartir les fotos i vídeos de l’esdeveniment a través de Twitter, Facebook o Instagram amb les etiquetes #DeseosDeColores #AleluyasElche.