L’Ajuntament recorda que el dia 20 és laborable a Elx

L’Ajuntament recorda que el dia 20 és laborable a Elx

La regidora d’Educació, María José Martínez, recorda que es manté la condició de jornada no lectiva per al sistema educatiu, per la qual cosa no hi haurà classe en els diferents nivells formatius del municipi


L’Ajuntament d’Elx recorda als il·licitans que el dilluns 20 d’abril, dia de Sant Vicent Ferrer, i considerat tradicionalment com a festiu local en tractar-se del segon dilluns de Pasqua, en el present any 2020 serà laborable. La celebració es posterga fins a un altre avís.

No obstant això, el dilluns es manté la condició de jornada no lectiva. Tal com ha recordat la regidora d’Educació del Consistori il·licità, María José Martínez, el calendari escolar no ha patit modificacions, i les vacances de Setmana Santa per a la comunitat educativa del municipi continuen fins al dimarts 21 d’abril, data en la qual es reprendran les classes en els diferents nivells formatius de manera telemàtica.

El confinamient continua

La decisió de convertir el dia de Sant Vicent Ferrer en laborable, presa per l’Equip de Govern i publicada en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) a principis de mes, respon a les circumstàncies actuals d’emergència sanitària.

Això no significa en cap cas l’aixecament de l’estat d’alarma ni del confinament per als i les treballadores, per la qual cosa les mesures interposades per les diferents administracions per a garantir el seu degut compliment continuaran com fins ara.

El Consistori insta a tota la població que haja d’acudir al seu lloc de treball a seguir les mesures preventives recomanades pel Ministeri de Sanitat (màscara, guants, distanciament…).