L’alcalde agraeix a l’oposició el suport al treball que està duent a terme el Govern Municipal

L’alcalde agraeix a l’oposició el suport al treball que està duent a terme el Govern Municipal

Aquest matí ha tingut lloc una Junta de Portaveus en la qual Carlos González ha traslladat la situació de la ciutat i els plans econòmics i socials de l’Equip de Govern davant la crisi sanitària


“Treballarem tots junts en l’elaboració de les bases que possibilitaran la posada en marxa del Pla d’estímul econòmic i del Pla de suport social a les famílies més vulnerables”, ha dit l’alcalde


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha agraït hui el suport dels grups de l’oposició a la labor que està duent a terme el Govern Local en la crisi generada per la pandèmia del coronavirus.

L’alcalde ha fet aquest agraïment després de la Junta de Portaveus telemàtica celebrada aquest matí. Una reunió convocada per l’alcalde per a avaluar la situació de la ciutat davant l’estat d’alarma derivat de l’emergència sanitària i en la qual s’han posat en comú les diferents iniciatives que el Govern Municipal està impulsant per a reaccionar des del punt de vista social i econòmic davant la complicada situació actual, conseqüència de la pandèmia del coronavirus.

“Vull agrair als portaveus de les diferents formacions polítiques el suport al treball del Govern local i la seua sincera preocupació per la situació de la ciutat, i de qui en aquests moments són els serveis públics més essencials com els sanitaris, la Policia Local o els voluntariats dels diferents serveis que contribueixen a mantindre les constants vitals de la ciutat”, ha assenyalat l’alcalde.

En aquest sentit, González ha indicat que hui s’ha acordat amb els portaveus dels diferents grups municipals treballar junts en l’elaboració de les bases de les iniciatives amb les quals l’Ajuntament donarà resposta econòmica i social a la situació d’emergència actual.

“Treballarem, tots els grups polítics i l’Equip de Govern, en l’elaboració de les bases que possibilitaran la posada en marxa del ‘Pla d’estímul econòmic‘ que en el Govern local volem tirar avant per a articular la resposta econòmica a la situació que viu la ciutat. D’altra banda, treballarem també junts en la definició de la política de suport social a les famílies més vulnerables”, ha indicat González, qui ha reiterat el seu agraïment cap als portaveus dels grups municipals de l’oposició “per treballar junts en el que en aquest moment és realment important: la resposta social i la resposta econòmica davant l’emergència que pateix la ciutat”.

En Junta de Portaveus celebrada, també s’ha donat un repàs a la situació dels diferents serveis públics municipals: autobusos, neteja, Aigües d’Elx, Pimesa… “També a la situació de serveis públics que es presten a la ciutat com les diferents residències de majors. I hem parlat també, sobretot, de l’efectiu treball que estan realitzant les forces i cossos de seguretat de l’Estat al nostre municipi. La Policia Local i la Nacional estan exercint una gran faena, que juntament amb la determinació dels il·licitans i de les il·licitanes, està possibilitant que l’estat d’alarma a la nostra ciutat s’estiga complint de manera estricta i rigorosa per la immensa majoria de la població”.

L’alcalde ha recordat que hui s’ha mantingut la segona trobada amb els portaveus de l’oposició des que es va iniciar la crisi, i ha anunciat que es durà a terme, amb una periodicitat quinzenal, la realització de juntes de portaveus, “amb la finalitat de mantindre els grups de l’oposició degudament informats de les principals decisions a prendre i de la situació de la ciutat”.

L’alcalde ha indicat que “en una situació com la que estem travessant, la ciutadania agraeix que siguem capaços d’aparcar les discrepàncies partidistes i anteposar el que realment importa ara, que és atendre l’emergència sanitària i donar resposta a la situació econòmica derivada de l’emergència sanitària. Ara el que és important, és el que està ocorrent a la ciutat, és la situació sanitària de moltes famílies afectades pel coronavirus, que funcionen bé els serveis essencials, que siguem capaços de mantindre’ns confinats complint amb les exigències derivades de l’estat d’alarma i, per tant, el fet d’evitar la propagació del virus”.