Més de 500 sancions, dues persones detingudes i 37 vehicles que circulaven sense permís

Més de 500 sancions, dues persones detingudes i 37 vehicles que circulaven sense permís

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, recorda que la Policia Local i la Policia Nacional han intensificat la vigilància per a evitar que la població es desplace a segones residències amb l’arribada de la Setmana Santa


El regidor recorda que la millor manera de véncer el coronavirus és complint les normes i romanent a casa


 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha fet balanç de les intervencions dutes a terme el divendres i el dissabte coincidint amb l’inici de la Setmana Santa per part de la Policia Local i de la Policia Nacional. Dies en què els cossos de seguretat de l’Estat han intensificat la vigilància per a evitar que la població es desplace a les segones residències.

 

 

“Arriba la Setmana Santa i el bon temps, però insistim que no hem de baixar la guàrdia i és necessari complir amb el confinament derivat de l’estat d’alarma per a evitar la propagació del coronavirus”, ha indicat Ramón Abad, qui ha afegit que “per això estem intensificant la vigilància en els accessos a les segones residències del nostre terme municipal d’Elx”.

El regidor ha indicat que fruit d’aquesta vigilància, en el que va de cap de setmana s’han dut a terme més de 2.000 identificacions, s’han interposat 515 sancions, s’ha detingut dues persones i s’ha procedit al tancament de dos establiments. I al costat d’això, es van identificar a un total de 37 vehicles que no tenien permís per a circular.