Policia Local i Nacional i Protecció Civil intensificaran demà, a Elx, el repartiment de màscares

Policia Local i Nacional i Protecció Civil intensificaran demà, a Elx, el repartiment de màscares

Agents i voluntariat distribueixen els protectors contra el coronavirus als centres neuràlgics del transport públic com les estacions d’autobusos i trens o el bescanviador de Doctor Caro


Agents de la Policia Local d’Elx i del Cos Nacional de Policia, juntament amb membres de Protecció Civil, intensificaran demà el repartiment de màscares de protecció front el coronavirus en punts estratègics del transport públic com el bescanviador d’autobusos del carrer Doctor Caro, la plaça de Baix, l’avinguda de Novelda o les estacions de tren i d’autobusos.

Els i les agents de la Policia Local estan repartint 36.000 màscares de les 56.000 que ha rebut Elx enviades pel Govern d’Espanya, dirigides fonamentalment als treballadors i a les treballadores que hui es reincorporaven als seus llocs de treball. Les i els membres de Protecció Civil i els i les de la Policia Nacional s’encarreguen de repartir les 20.000 restants.

L’alcalde de la ciutat, Carlos González, ha assenyalat que la intenció és que en aquests dos primers dies es produïsca el repartiment i distribució del major nombre d’unitats amb la finalitat d’arribar als treballadors i a les treballadores que es desplacen a les seues empreses. I estic convençut que si fora necessari el Govern d’Espanya ennviaria més màscares en endavant”.

Els i les agents no sols s’han encarregat de la distribució, sinó que també han realitzat una important labor pedagògica en instruir les i els usuaris sobre la manera de col·locar i llevar la màscara amb seguretat, així com sobre les recomanacions per a evitar el contagi pel Covid-19.