L’Ajuntament agraeix les i els treballadors d’Aigües d’Elx la donació de 5.500 euros per a ajudes d’emergència

L’Ajuntament agraeix les i els treballadors d’Aigües d’Elx la donació de 5.500 euros per a ajudes d’emergència

El regidor d’Aigües, Héctor Díez, i el de Serveis Socials, Mariano Valera, elogien el gest solidari de les persones empleades de l’empresa mixta que permetrà contribuir al manteniment de l’alberg del Toscar i a reforçar el banc d’aliments


 

L’Ajuntament d’Elx, a través dels seus edils d’Aigües, Héctor Díez, i de Serveis Socials, Mariano Valera, ha agraït els i les treballadores de l’empresa Mixta Aigües d’Elx per destinar la partida pressupostària destinada a la celebració del Dia de l’Aigua a ajudes d’emergència social.

El Comité d’Empresa en reunió extraordinària va proposar, per unanimitat i en nom de totes les persones treballadores d’Aigües d’Elx, destinar la partida pressupostària corresponent a la celebració del Dia d’Aigua d’Elx del 2020 a ajudes d’emergència social donada la situació d’extrema necessitat sanitària, econòmica i social després de la irrupció del Covid-19.

 

 

 

 

Aquesta aportació econòmica, que s’ha concretat en 5.500€, consisteix en una donació de fons econòmics que seran destinats a:

1- Donar suport al manteniment de l’alberg provisional situat a les instal·lacions del poliesportiu El Toscar i que presta els serveis d’allotjament i estada, alimentació i higiene per a persones sense llar i sense recursos econòmics.

2- Fer costat al banc d’aliments situat en la base de DYA-Elx que està treballant per a distribuir i subministrar lots d’aliments a famílies en risc d’exclusió social i/o amb greus problemes econòmics. S’estima que amb aquesta aportació es podran atendre al voltant de 140 famílies il·licitanes.

 

 

“Des de la regidoria de Serveis Socials volem agrair-vos aquesta iniciativa solidària, un gest que es transforma en abraçades de tendresa que esteu regalant a les persones més vulnerables de la nostra ciutat. Abraçades de tendresa per a les persones sense llar de l’alberg del Toscar, així com per a les famílies a les quals arribarà un lot d’alimentació bàsica gràcies a la vostra aportació”, ha dit Valera en el seu missatge a la plantilla d’Aigües, i ha afegit que “sou una gran plantilla, essencial ara més que mai i heu generat un gran tsunami de solidaritat”.

En aquesta mateixa línia, Héctor Díez ha indicat que “aquesta greu crisi que estem travessant està posant de manifest quins serveis són essencials en un país i en un municipi, i per descomptat, el treball de les dones i homes de l’equip d’Aigües d’Elx és essencial hui, però també cada dia de l’any. Us trasllade la meua gratitud pel vostre gest solidari i desitge que ens puguem veure prompte”.