Aigües d’Elx suspén l’actualització de les tarifes d’aigua potable fins a gener del pròxim any

Aigües d’Elx suspén l’actualització de les tarifes d’aigua potable fins a gener del pròxim any

El Consell d’Administració de l’empresa mixta municipal pren aquesta decisió, que permetrà les persones contribuents estalviar uns 600.000 euros, per a paralitzar els efectes de la pandèmia


El consell d’Administració de l’empresa mixta municipal Aigües d’Elx celebrat el dilluns 22 de juny ha adoptat la decisió de suspendre l’actualització de tarifes d’aigua potable adoptada a l’octubre de 2019”, segons han explicat aquest matí l’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Serveis Municipals, Héctor Díez.

“Aquesta decisió suposarà un estalvi fiscal per als contribuents d’aproximadament 600.000 euros. Entenem que pot ser positiva i contribuir a la recuperació econòmica en un moment complex per a les famílies i per a les empreses a causa de la situació que estem patint pels efectes sanitaris, socials i econòmics de la pandèmia Covid-19”, ha assenyalat Carlos González.

La revisió de les tarifes es va adoptar per a millorar la capacitat inversora de l’empresa municipal amb la finalitat de reforçar la renovació de xarxes d’aigua i del clavegueram. Era una actualització de tarifes moderada que permetia guanyar una capacitat inversora de més d’un milió d’euros anuals, però que ara es deixen en suspens fins a l’1 de gener de 2021.