APAEX col·labora amb l’Ajuntament d’Elx per a ajudar a les i als usuaris de l’alberg provisional del Toscar

APAEX col·labora amb l’Ajuntament d’Elx per a ajudar a les i als usuaris de l’alberg provisional del Toscar

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, agraeix a l’Associació d’Ajuda a Exalcohòlics el treball realitzat al llarg dels seus 40 anys de trajectòria


L’Associació d’Ajuda a Exalcohòlics (APAEX) no ha cessat la seua activitat i està vegada ho ha fet col·laborant amb l’Ajuntament d’Elx, durant l’estat d’alarma, per a ajudar als i aa les usuàries que hagen tingut problemes d’addicció i que actualment es troben en l’alberg provisional del Toscar. El president de l’Associació, Manuel Agulló, ha assenyalat que es mantindrà aquest tipus de serveis de suport, mentre dure el període confinament decretat pel Govern d’Espanya, per a proporcionar rehabilitació i eines tècniques a aquestes persones amb la finalitat d’evitar la seua recaiguda.

Per part seua, el regidor de Drets Socials, Mariano Valera, ha agraït l’esforç de l’Associació d’Ajuda a Exalcohòlics per la seua implicació i treball altruista realitzat al llarg dels seus 40 anys de trajectòria. Així mateix, l’edil ha manifestat la seua disposició de fer costat als col·lectius més desfavorables de la ciutat.