Arranquen les obres al carrer Andreu Castillejos per a la creació d’una nova zona comercial

Arranquen les obres al carrer Andreu Castillejos per a la creació d’una nova zona comercial

El regidor de Manteniment, Héctor Díez, destaca que “aquesta actuació, adjudicada per 90.000 euros i amb termini d’execució de dos mesos, ha sigut molt demandada pel sector comercial i permetrà revitalitzar l’espai urbà”


El regidor recorda que es renovaran les voreres amb un paviment més homogeni i es millorarà l’accessibilitat, tant amb la instal·lació de noves rampes com amb la reordenació de la parada d’autobús


Elx comptarà a mitjan agost amb una nova zona comercial. Les obres de rehabilitació urbana del carrer Andreu Castillejos (l’antiga José María Pemán) han començat aquesta setmana i després de la seua execució integral la via passarà a ser una àrea dedicada al comerç similar a les de Reina Victòria, Poeta Miguel Hernández o Josep Maria Buck. El regidor de Manteniment, Héctor Díez, ha destacat que “aquesta actuació, adjudicada per 90.000 euros, ha sigut molt demandada pel comerç i permetrà revitalitzar l’espai urbà amb la finalitat de crear una zona encara més atractiva per a consumir”.

Així mateix, l’edil ha recordat que les obres que s’estan duent a terme contemplen tant la renovació de les voreres amb un nou paviment més homogeni com la implantació de grans jardineres i bancs a les noves voreres, així com la reordenació de la zona de càrrega i descàrrega i de la parada d’autobús.

Amb aquest projecte l’Ajuntament fa un pas més per a reactivar l’economia del municipi després de les greus conseqüències de la pandèmia generada per la Covid-19.