Carlos González: “El naixement de l’snack ‘Joies de la Terra’ és exemple de l’esperit emprenedor de la nostra ciutat”

Carlos González: “El naixement de l’snack ‘Joies de la Terra’ és exemple de l’esperit emprenedor de la nostra ciutat”

Les xips de moniato, impulsades per la start-up d’àmbit alimentari Bonafit, és una iniciativa que ja està comercialitzant-se a Elx a través de la cadena de distribució Carrefour


L’alcalde i el regidor de Promoció Econòmica assisteixen a la presentació d’aquest producte que ha sigut desenvolupat amb l’ajuda del Parc Científic de la UMH


L’alcalde d’Elx, Carlos González, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, ha assistit a la presentació de les noves xips de moniato que ha impulsat la start-up d’àmbit alimentari Bonafit del Parc Científic de la UMH. El producte, que té com a nom “Joies de la Terra”, és un aperitiu saludable i baix en greixos, que ja es comercialitza al municipi gràcies a la cadena de distribució Carrefour. Una iniciativa que ha sigut recolzada per l’alcalde, qui ha destacat que “el naixement d’aquest nou snack és exemple de l’esperit emprenedor de la nostra ciutat”.

González ha felicitat els impulsors de la idea, Pablo García i José Luis Pineda, “per dissenyar un producte que vela per les propietats nutritives, i també per promocionar-lo com a producte local”. “Qualitat, innovació i marca són claus per a la recuperació econòmica que l’Ajuntament durà a terme”, ha assenyalat l’alcalde.

Així mateix, durant la visita González ha pogut comprovar de primera mà les mesures de seguretat i higiene incorporades a l’hipermercat per a oferir un espai de compra segur tant per a la seua clientela com per a la seua plantilla. L’alcalde ha incidit en què “és important no baixar la guàrdia i que extremem les mesures de seguretat i de protecció individual, necessàries per a evitar la propagació del coronavirus”.

A més, el regidor il·licità ha volgut enviar un missatge de confiança en el futur. “Sens dubte vivim moments d’inèdita complexitat des del punt de vista sanitari, social i econòmic. Hem sigut capaços, com a societat, de revertir l’emergència sanitària i estic segur que la resiliència, la suma dels esforços públics i privats i la capacitat emprenedora dels il·licitans i de les il·licitanes ens permetrà que tinguem una recuperació econòmica ràpida, sostenible i justa”, ha conclòs González.

L’esdeveniment, un dels primers actes en els quals han participat tant l’alcalde com l’edil des que es decretara l’estat d’alarma generat per la Covid-19, també ha comptat amb la presència de representants de l’entorn regional de Carrefour com el director del Centre d’Elx, Pedro José Serrano; el director de Relacions Institucionals d’Alacant Fernando Ruiz Fillol; el director Regional de Llevant Sud, Juan José Navío; i el responsable de Compres Regionals d’Alimentació de Llevant Sud, Antonio Pérez-Reverte. A més, han estat presents el rector de la Universitat, Juan José Ruiz, la vicerectora de Transferència i Intercanvi de Coneixement, María José López, i la directora-gerent del Parc Científic de la UMH, Antonia Salinas.