Cultura reobri el divendres 12 la sala d’exposicions de l’antiga capella de l’Orde Tercer Franciscà a Elx

Cultura reobri el divendres 12 la sala d’exposicions de l’antiga capella de l’Orde Tercer Franciscà a Elx

La Regidoria de Cultura ha decidit prorrogar fins el pròxim dia 26 de juny l’exposició “La gàbia és va tornar ocell”, una mostra col·lectiva que va haver de ser tancada per l’alerta sanitària


La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, Marga Antón, ha anunciat que segueix avant la reobertura dels espais culturals de la ciutat.

Després de l’obertura dels museus municipals, demà li toca el torn a la sala d’exposicions de l’Antiga Capella de l’Orde Tercer Franciscà, situada a la plaça Reis Catòlics, al costat de la biblioteca Pere Ibarra i del Centre Hernandià.

 

 

“Hem decidit reprendre la seua activitat amb la prorroga, durant quinze dies, de l’exposició que ja estava en marxa abans de l’alerta sanitària provocada per la Covid-19. Es tracta de l’exposició col·lectiva de pintura “La gàbia és va tornar ocell”, composta per una trentena d’obres d’artistes pertanyents a l’Associació de Belles arts d’Elx (ABAE)”, ha explicat la regidora.

Aquesta mostra es va inaugurar el 6 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona i a penes va poder contemplar-se durant una setmana, ara podrà veure’s fins al pròxim 26 de juny amb les mesures de seguretat sanitària que s’han adoptat segons les recomanacions de les autoritats.

La regidoria de Cultura té previst substituir aquesta exposició a primers de juliol per una altra mostra titulada “Ecodistopías”, de l’artista valencià Hugo Martínez Tormo.