El dissabte 27 es posa en marxa l’aparcament rotatiu per a controlar els aforaments a la platja dels Arenals del Sol

El dissabte 27 es posa en marxa l’aparcament rotatiu per a controlar els aforaments a la platja dels Arenals del Sol

El regidor de Seguretat, Ramón Abad, ha recordat que “es podran estacionar els vehicles en aquests trams no més de quatre hores per a facilitar que tota la ciutadania puga gaudir de les platges”


El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha informat que el dissabte 27 es posa en marxa l’aparcament en rotació dels Arenals del Sol.

“Continuem avançant en la posada en marxa del pla de contingència de platges. Així, des d’aquest dissabte, 27 de juny, estarà en marxa l’aparcament rotatiu en la zona sud dels Arenals del Sol, concretament entre els trams compresos entre l’avinguda Sant Bartolomé de Tirajana, en la zona sud, cap a la platja del Carabassi i al carrer Albacete”, ha explicat el regidor, que ha afegit que “aquest estacionament rotatiu des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit permetrà una mobilitat i una rotació de l’estacionament perquè tota aquella persona que vulga gaudir de les nostres platges puga fer-ho d’una manera més senzilla”.

L’edil ha recordat que “es podran estacionar els vehicles en aquests trams no més de quatre hores per a facilitar que tota la ciutadania puga gaudir de les platges”.

Abad ha indicat que el vehicle de la Policia Local que fa el reconeixement de les matrícules es posarà en marxa amb l’objectiu de controlar que aquells vehicles que estiguen estacionem més de quatre hores esmenen aquesta situació i permeten l’estacionament a altres persones. “Des del Govern Municipal hem recomanat la permanència a les nostres platges per no més de quatre hores i per a afavorir aquesta situació hem habilitat aquest tram de la zona sud per a propiciar la rotació”.

 

 

D’altra banda, el regidor de Seguretat ha recordat que una altra de les mesures serà el tancament del solar del carrer Albacete per a afavorir la rotació i que més persones puguen gaudir del litoral il·licità.

Ramón Abad ha apuntat també que ja s’estan rebent les cintes amb les quals es procedirà a la sectorització de les platges, una cosa necessària per a garantir les mesures sanitàries i evitar els contagis per coronavirus.

“En aquests moments estem esperant que les i els auxiliars de platges contractats per la Generalitat Valenciana estiguen com més prompte millor en les nostres costes informant i ajudant els i les usuàries, en tot allò que fa referència a les mesures de seguretat i recomanacions de les autoritats sanitàries per a garantir aquest estiu una platges segures”, ha conclòs Abad.