El transport a pedanies recupera la totalitat de les expedicions i arranquen els serveis de platges

El transport a pedanies recupera la totalitat de les expedicions i arranquen els serveis de platges

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, anima la ciutadania a fer ús del transport públic “pels beneficis individuals i col·lectius que proporciona” i recorda que s’han de seguir les normes d’higiene establides


La regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha informat que “les línies d’autobusos a les pedanies il·licitanes tornen a prestar el servei en l’horari ordinari, després de les reduccions d’horaris com a conseqüència de la pandèmia”, i ha assenyalat també que “es posen en marxa els serveis de platges”.

Díez ha indicat que “aquest dissabte comencen a operar al cent per cent les línies 1A i 1B, que connecten amb el Parc Empresarial, Torrellano, l’aeroport, l’Altet i els Arenals; la línia 2, que transcorre per Perleta, la Vallverda, els Bassars, l’Altet i els Arenals, i la línia 3 que uneix el nucli urbà amb la Baia’.

Per part seua, “la línia 4 circular i la de la Foia-la Marina es reactivaran el dilluns amb l’horari complet, igual que la línia 5 Elx-Matola”, ha detallat l’edil de Mobilitat Sostenible.

Així mateix, Esther Díez ha informat que “un estiu més es posen en marxa els serveis que connecten els nuclis de l’Altet i de la Marina amb les seues respectives platges, un servei que facilita l’accés a les platges amb transport públic com a mesura de foment de la mobilitat sostenible i protecció del litoral”.

“El dilluns 22 de juny s’iniciarà el servei de connexió del nucli urbà de l’Altet amb la seua platja, una línia que es mantindrà fins al 8 de setembre amb periodicitat diària i els caps de setmana de setembre; mentre que el dimarts 23 de juny arranca el transport entre el nucli de la Marina i les platges de les Pesqueres i del Pinet fins al 8 de setembre”, ha assenyalat la regidora.

Per part seua, la línia circular dels Arenals del Sol es posarà en funcionament des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost, un servei que compleix ja el seu cinqué any de funcionament.

Esther Díez ha explicat que “des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible animem la ciutadania a fer ús del transport públic pels beneficis individuals i col·lectius que proporciona” i ha recordat que “han de seguir-se les normes d’higiene establides en l’accés al transport col·lectiu, entre les quals es troba l’ús de la màscara”.