La Corporació Municipal celebra el dilluns 29 el primer ple presencial després de l’estat d’alarma

La Corporació Municipal celebra el dilluns 29 el primer ple presencial després de l’estat d’alarma

La sessió es desenvoluparà al Centre de Congressos per a guardar la distància de seguretat i es podrà seguir pels canals de Facebook i de YouTube de l’Ajuntament


La Corporació Municipal il·licitana celebrarà el dilluns 29 de juny el primer ple presencial després de l’estat d’alarma a partir de les deu al Centre de Congressos en comptes de fer-ho al saló de plens. L’elecció d’aquest lloc, segons ha explicat l’alcalde, Carlos González, ve determinada per la necessitat de guardar les distàncies de seguretat establides per Sanitat amb la finalitat d’evitar nous contagis i frenar la pandèmia de la Covid-19.

“Després d’aquests tres mesos d’estat d’alarma estem retornant gradualment a la normalitat i això ens porta al fet que demà celebrarem el ple de manera presencial, però haurem de fer-ho guardant la distància de seguretat absolutament necessària. Per això durem a terme la celebració de la sessió a la sala multiusos del Centre de Congressos, que ens permetrà guardar aquestes distàncies”, ha explicat el responsable de l’Equip de Govern Municipal.

“Per raons d’aforament i de distància social no podrem tindre públic presencial, però la sessió es podrà seguir a través de la pàgina de Facebook i del canal de YouTube de l’Ajuntament, com hem fet en els últims plens. És una circumstància no desitjada, però és conseqüència de la situació que es dona en la nova normalitat, condicionada per la presència del virus”, ha explicat l’alcalde.