La Generalitat obri el termini per a aspirar a les mil places d’operadors/es per a controlar la seguretat a les platges davant la COVID-19

La Generalitat obri el termini per a aspirar a les mil places d’operadors/es per a controlar la seguretat a les platges davant la COVID-19

La inscripció es pot realitzar fins a les dues de la vesprada del 12 de juny en Labora


L’oferta inclou 24 places per a les platges del litoral il·licità


Els requisits són ser menor de 30 anys, tindre permís de conduir tipus B i el títol d’Educació Secundària


L’Agència Valenciana de Seguretat i Respostes a les Emergències de la Generalitat Valenciana ha obert el termini per a concórrer a un total de mil places d’operadors/es de contingències per a les platges davant la COVID-19, que s’encarregaran de controlar que es complisquen les mesures de seguretat i el distanciament social.

Del total de places, 418 són per a la província d’Alacant, en la qual estan inclosos 24 llocs de treball d’operadors per a les platges del litoral il·licità.

Els requisits que es precisen per a poder concórrer a aquestes places és tindre el títol d’Educació Secundària, ser menor de 30 anys i tindre permís de conduir del tipus B.

Entre les condicions del lloc de treball figuren: ser funcionari interí de la Generalitat Valenciana i tindre un nivell i salari C2 12 E015. La duració del contracte serà des del 24 de juny fins al 7 de setembre i la jornada laboral setmanal comprendrà un total de 38 hores i 45 minuts en horari de 10.00 a 20.00 hores, inclosos caps de setmana, i alternant dos dies de treball amb dos de descans.

Les tasques a realitzar seran vetlar pel compliment del distanciament social, informar sobre el document “Guia de Platges Segures” i col·laborar en el control de l’aforament, entre altres.

El procés d’inscripció i selecció es pot realitzar i seguir en puntlabora.gva.es i el termini de presentació de candidatures s’obri el dia 10 i es tanca el 12 de juny a les 14.00.

El document complet amb totes les condicions de l’oferta de treball pot obtindre’s a través del següent enllaç: