L’Ajuntament adjudica la col·locació del nou paviment en la pista del pavelló “Esperanza Lag”

L’Ajuntament adjudica la col·locació del nou paviment en la pista del pavelló “Esperanza Lag”

El portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, recorda que en les últimes setmanes l’Ajuntament ha adjudicat actuacions de millora d’instal·lacions esportives per valor d’1,7 milions d’euros.


La Junta de Govern ha procedit hui a declarar el dilluns 2 de novembre com a festiu local


El portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, ha anunciat que la Junta de Govern ha procedit a la classificació d’ofertes per a adjudicar el contracte de subministrament d’instal·lació de nou paviment en la pista del pavelló “Esperanza Lag”.

Es tracta d’un contracte de 160.000 euros que s’engloba en les Inversions Financerament Sostenibles i d’aquelles que van destinades a la millora de les instal·lacions esportives.

“Aquesta és la quarta adjudicació d’actuacions de millora en les instal·lacions esportives que hem aprovats en les últimes setmanes en la Junta de Govern”, ha explicat Héctor Díez, qui ha recordat que ja s’ha aprovat la remodelació integral del poliesportiu d’Altabix, la reurbanització del poliesportiu de Torrellano i també de la conversió del camp de futbol del poliesportiu de la Foia en gespa artificial”.

L’edil ha indicat que aquesta és la quarta actuació que ve a sumar 1,7 milions d’euros de millora d’instal·lacions esportives dins de les Inversions Financerament Sostenibles.

Díez ha explicat que ja s’han adjudicat 4 dels 6 grans projectes d’instal·lacions esportives i, en aquests moments, quedaria per adjudicar el camp de gespa artificial del poliesportiu de Carrús i els camps de gespa artificial del poliesportiu d’Altabix i del de Torrellano.

Dilluns 2 de novembre, festiu local

La Junta de Govern ha procedit a declarar el dilluns 2 de novembre com a festiu local.

“Cal recordar que, durant l’estat d’alarma, l’Equip de Govern va decidir anul·lar el dilluns de Sant Vicent com a festiu local atés que estàvem en ple confinament i no anàvem a poder gaudir d’aquell dia com a festiu, per la qual cosa quedava pendent fixar a quan es traslladava aquest festiu. Hui hem decidit traslladar-lo al 2 dilluns 2 de novembre”, ha indicat Héctor Díez.

El portaveu ha explicat que l’elecció d’aquest dia es deu a la seua coincidència amb les representacions extraordinàries del Misteri d’Elx i amb la finalitat de donar un pont a les i als il·licitans a l’entorn de la celebració de la Festa. A més, es pretén que aquesta festivitat puga beneficiar també al sector serveis.

Pla de control financer

D’altra banda, l’Equip de Govern ha procedit a l’aprovació d’un pla anual de control financer dels exercicis 2019 i 2020. El propòsit és estudiar mecanismes de control per a millorar l’eficiència financera i de contractació de les entitats locals.